Luxe vakantie villa huren op Bali – villa Pandu
English
Nederlands
Deutsch
french
 
Activiteiten
Previous Page
Next Page

GOLFEN OP BALI

Van over de hele wereld komen er golfers om op de topbanen in Bali te spelen.

Nirwana Bali Golf Club

De Nirwana Bali Golf course, gelegen aan de zuidwest kust bij Tanah Lot, is ontworpen door Greg Norman. Het is een schitterende golfbaan, gelegen tussen de rijstvelden en kliffen met prachtig mooie zeezichten. Vooral hole 7, par 3, is een bekende hole van de foto's, met het schitterende uitzicht op de Pura Tanah Lot.

Bali Golf and Country Club

De golfcourse is gelegen in Nusa Dua, in het zuiden van Bali, omringd door de vele vijf sterren hotels. Nick Faldo, Ian Woosman, Vijay Singh en Colin Montgomery zijn enkele namen die gespeeld hebben op een van de beste golfcourses van Azi. Deze golfbaan is een championship course, waarin het verleden vele prestigieuze toernooien, zoals de Johnnie Walker Skins en Alfred Dunhill Masters, zijn gespeeld.

Bali Handara Kosaida Country Club

In een bergachtige omgeving en vlakbij Lake Batur ligt de Handara golfcourse in het groene binnenland van Bali op een hoogte van 1.142 meter boven de zeespiegel. Deze ligging zorgt voor spectaculaire uitzichten. De temperatuur is hier gemiddeld tussen de 14 à 20 graden Celsius. Dit maakt het spelen op deze golfcourse zeer aangenaam.

New Kuta Golf

New Kuta Golf is Balis nieuwste Golf course, gelegen in de schitterende omgeving van het Kewasan Pecatu Indah Resort, Uluwatu. In 2009 is hier de Indonesian Open Golf Championship 2009, Asian Tour, gespeeld. The golfcourse heeft twee onderscheidende nines, waarbij de back nine langs de Indische Oceaan loopt. Hole 14, 15, en 16 is de Aziatische versie van de Amen Corner!

Bali Beach Golf Club

De oudste golfbaan van Bali is gelegen in Sanur en onlangs gerenoveerd. Deze 9-holes golfcourse is voor iedere golfer van elk een niveau een enorme uitdaging.

 (c) Villa Pandu Noord Bali, alle rechten voorbehouden

luxe vakantie villa huren op Bali - villa Pandu